ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 23940 33150  

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Ελαιοχρωματισμοί

Μπορείτε να βάψετε και μόνοι σας. Όταν όμως οι συνθήκες είναι απαιτητικές τότε σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε απαιτητικές εργασίες ή σύνθετες εργασίες που έχουν απαιτητικά deadlines!

Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για το βάψιμο της κατοικίας ή της επιχείρησής σας

Προετοιμαστείτε για ...βάψιμο

Η προετοιμασία ενός χώρου για βάψιμο δεν είναι τόσο απλή και μερικές φορές είναι και αυτή χρονοβόρα. Ωστόσο ευκολότερη τη δουλειά του συνεργείου, τη διαδικασία του βαψίματος αλλά και τις βλάβες που μπορεί να δημιουργηθούν. Φροντίστε να αδειάσετε το δωμάτιο με τα έπιπλα καθώς και πιθανά κουρτινόξυλα. Ότι δεν μεταφέρεται πρέπει  να σκεπαστεί προσεκτικά -καλύτερα με νάυλον-. Επίσης καλό είναι να καλυφθούν και το πάτωμα και τα περβάζια.

Πόσο χρόνο διαρκεί ένας ελαιοχρωματισμός;

Ο χρόνος εξαρτάται απο τα τετραγωνικά μέτρα βαφής αλλά και απο τη δυσκολία των επιφανειών. Συνήθως μία μέση κατοικία με 5 δωμάτια χρειάζεται συνολικά 5-7 ημέρες.

Οικολογικά χρώματα;

Θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στη χημική σύνθεση των χρωμάτων. Ίσως τα οικολογικά χρώματα να είναι λίγο πιο ακριβά όμως είναι πιστοποιημένα και ελεγμένα. Μην ξεχνάτε πως πολλές αλλεργίες οφείλονται στα χρώματα και στην χημική τους σύνθεση. Επιλέξτε εσείς το χρώμα αλλά και το είδος του χρώματος.

Επιλέγοντας τα σωστά χρώματα!

Η επιλογή των σωστών χρωμάτων για το βάψιμο ενός σπιτιού δεν είναι ότι πιο εύκολο αφού εξαρτάται απο το φωτισμό που θέλετε να αναδεικνύεται. Σήμερα εκτός απο τα χρωματολόγια υπάρχουν και διάφορες εφαρμογές για τον υπολογιστή ή το κινητό σας!

Δείτε μερικά απο τα έργα μας

Επιδιορθώσεις και ελαιοχρωματισμοί σε μπαλκόνι στην περιοχή Ιπποκράτειου Θεσσαλονίκης

Επιδιορθώσεις και ελαιοχρωματισμοί σε σχολείο στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Εγκατάσταση σε κούτελα και κουρτινιέρες στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ