ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 23940 33150  

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Επισκευή και τοποθέτηση υδροροών

Σκοπός μας είναι να εκτελέσουμε σωστά την κατασκευή/επιδιόρθωση μιας κεραμοσκεπής. Να τοποθετήσουμε τα κατάλληλα υλικά και να προχωρήσουμε στα δύσκολα σημεία που οι περισσότεροι αποφεύγουν όπως η κατάληξη στις υδροροές και η κατάλληλη θερμομόνωση.

Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για τις κεραμοσκεπές.

Τα λάθη που μπορεί να κάνετε όταν φτιάχνετε μια κεραμοσκεπή!

Να μην τοποθετήσετε μεμβράνη κεραμοσκεπής. Να επιλέξετε τη χειρότερη ποιότητα μεμβράνης. Να μη τοποθετήσετε σωστά τη μεμβράνη. Να μη συνδέσετε σωστά την κεραμοσκεπή με στέγη, φεγγίτες, υδροροές και να μπάζει νερά απο εκεί! Επειδή βάζετε κεραμίδι να θεωρείται ότι θα είναι δροσερό το σπίτι! Να θεωρείτε ότι παίζοντας σε χαμηλές τιμές θα επιτύχετε απαραίτητα καλά αποτελέσματα!  

Πως να επιλέξω την κατάλληλη μεμβράνη κεραμοσκεπής;

Για την κατάλληλη επιλογή της σωστής μεμβράνης πρέπει να έχετε υπόψη σας τα ακόλουθα. Ποιο θα είναι το είδος της τελικής κάλυψης της στέγης, πόσο θέλετε να αντέχει στον ήλιο,, ποιες αντοχές θα έχει η μεμβράνη, ποιο θα είναι το πάχος της, αν θα είναι ατμοδιαπερατή ή όχι, αν η στέγη είναι πετσωμένη, αν τέλος υπάρχει η κατάλληλη κλίση για να φεύγουν τα νερά.

Ποιο είναι το κόστος μιας κεραμοσκεπής;

Πέρα απο τα τετραγωνικά μιας κεραμοσκεπής το κόστος της μπορεί να ανεβαίνει απο την πιθανή μόνωση, υγρομόνωση που θα χρειαστεί. Επίσης το κόστος μπορεί να ανεβάσουν οι υδροροές που θα χρειαστούν ή αν υπάρχουν η κατάλληλη διαμόρφωσή τους για την εξαγωγή των όμβρυων υδάτων καθώς και τα υλικά ξυλείας.

Δείτε μερικά απο τα έργα μας

Υγρομόνωση στην Ηλιούπολη

Υγρομόνωση στο Νέο Ρύσιο

Υγρομόνωση ταράτσας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ