ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 23940 33150  

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Κατασκευή ψευδοροφών-ψευδοκασών

Σκοπός μας είναι να κατασκευάσουμε σωστά την ψευδοροφή ή τις ψευτόκασες ώστε ο χώρος να δοθεί άμεσα για κατασκευή.

Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις για τις ψευδοροφές και τις ψευδόκασες

Τι είναι η ψευδοροφή;

Η ψευδοροφή είναι μία εναλλακτική λύση για οροφές που χρησιμοποιεί ως κύριο υλικό τη γυψοσανίδα. Σκοπός των ψευδοροφών είναι πέρα απο την αισθητική πολυτέλεια και η όδευση καλωδίων ή σωλήνων σε κατοικίες ή κτήρια.

Τι πρέπει να προσέξω σε μια ψευδοροφή;

Θα πρέπει να δώσετε πολύ προσοχή στην επιλογή των υλικών αλλά και του συνεργείου που θα κάνει την κατασκευή. Η ψευδοροφή πρέπει να είναι ασφαλώς δεμένη με το κτήριο γιατί μπορεί  να αποτελέσει μεγάλο πρόβλημα σε περίπτωση σεισμού. Επιπόλαιες κατασκευές μπορεί να πέσουν και να προκαλέσουν τον πανικό.

Η ψευδοροφή κόβει ύψος από το ταβάνι;

Αυτό φαίνεται να είναι αλήθεια σε κατοικίες. Αν αναλογιστεί όμως κανείς πόσα πλεονεκτήματα προσφέρει όπως η όδευση καλωδίων ή σωλήνων χωρίς να γίνεται διάλυση των τοίχων τότε θα αλλάξει γνώμη. Ωστόσο μία ψευδοροφή μπορεί να προσφέρει ένα αρμονικό αποτέλεσμα σε χώρους με λίγα διαθέσιμα τετραγωνικά ή στενόμακρους, καθώς το μεγάλο ύψος, τους κάνει να φαίνονται ακόμα μικρότεροι ή στενότεροι αντίστοιχα.

Που μπορούν να εγκατασταθούν ψευδοροφές

Οι ψευδοροφές πέρα απο κατοικίες είναι κατάλληλες για καταστήματα, ξενοδοχεία, τράπεζες, εστιατόρια, γραφεία, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων.

Δείτε μερικά απο τα έργα μας

Εγκατάσταση ψευδοροφών-ψευδοκασών σε οικοδομή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης

Εγκατάσταση ψευδοροφής στο Δρυμό Θεσσαλονίκης

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ