ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ +30 23940 33150  

ΜΟΝΩΣΕΙΣ

Στεγάνωση Υπογείων

Σκοπός μας είναι να δώσουμε μία οριστική λύση στο πρόβλημα της υγρασίας και της εισροής υδάτων στο υπόγειο σας. Η διείσδυση υδάτων και υδρατμών μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στα δομικά υλικά κυρίως τις περιόδους του παγετού. Στη momaconstruction κάνουμε σωστό σχεδιασμό και στεγάνωση εσωτερικά ή εξωτερικά του υπογείου σας.

Χρήσιμες ερωτήσεις και απαντήσεις πριν ξεκινήσετε τη στεγάνωση στο υπόγειο σας

Τι πρέπει να προσέξετε στην εφαρμογή των τσιμεντοειδών στο υπόγειό σας

Υπάρχουν αρκετά πράγματα που πρέπει να προσέξετε στο υπόγειό σας. Τα βασικότερα λάθη που γίνονται αφορούν τον ελλιπή καθαρισμό του υποστρώματος που πρόκειται να επαλειφθεί με το κονίαμα καθώς και στην προσεκτική ανάμειξη των υλικών.

Η σημασία των αρμών στη σφράγιση οπών στα υπόγεια

Οι αρμοί αποτελούν σημαντικά δομικά στοιχεία ενός υπογείου και για αυτό πάντοτε θα πρέπει να σφραγίζονται με κατάλληλα για την περίπτωση υλικά. Μερικές απο τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα αποτελούν μαστίχες και προϊόντα ακρυλικής βάσης, ασφαλτικής βάσης, πολυοϋρεθανικής βάσης, πολυσουλφιδικής βάσης, οι γνωστές σιλικόνες και οι τροποποιημένες σιλικόνες MS Polymers.

Φρεάτια σε υπόγεια που μπάζουν νερά;

Σίγουρα δεν είναι ότι καλύτερο να ανακαλύψετε μια μέρα ότι το υπόγειό σας μπάζει νερά. Υπάρχουν σήμερα υλικά που μπορούν άμεσα να προσφέρουν λύσεις. Και μάλιστα μόνιμες!

Τι είναι οι αποστραγγιστικές μεμβράνες και γιατί σας χρειάζονται

Οι αποστραγγιστικές μεμβράνες είναι ειδικά φύλλα από PVC. Χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων μεμβρανών είναι ότι μπορούν να φέρουν προεξοχές (τάπες) που έχουν τη μορφή στρογγυλού κώνου. Χρησιμοποιούνται σε εφαρμογές που απαιτείται η αποτελεσματική απομάκρυνση των υδάτων και επιπλέον στεγανοποίηση. Εάν θέλετε να προστατέψετε τοιχία σε υπόγεια ή ακόμη και στρώσης φύτευσης πάνω απο την στεγανοποίηση είναι σίγουρο ότι θα πρέπει να τις λάβετε σοβαρά υπόψη. Οι αποστραγγιστικές μεμβράνες είναι εξειδικευμένα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κυρίως για αποστράγγιση ενώ υπάρχουν περιπτώσεις όπου μπορούν να φέρουν επικολλημένο γεωύφασμα.

Στεγάνωση υπογείου. Εσωτερικά ή εξωτερικά

Αν και η πιο συμφέρουσα απο πλευράς οικονομίας λύση για ένα υπόγειο είναι η εσωτερική πλευρά, αυτό δε σημαίνει ότι είναι πάντοτε η καλύτερη. Πριν απο την τελική απόφαση θα πρέπει να έχουμε υπόψη μας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν καθώς και το ύψος του προβλήματος.

Δείτε μερικά απο τα έργα μας

Στεγάνωση υπογείου στο Μελισσοχώρι Θεσσαλονίκης

Μόνωση Εμπορικού Κέντρου FILIPPOS BUSINESS CENTER

Υγρομόνωση στην Ηλιούπολη

Υγρομόνωση στο Νέο Ρύσιο

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΑΣ